Contact met Bienie Kookt

Wil je je inschrijven om een (gast)blog of interview, een recept of informatief artikel plaatsen, wil je samenwerken, eten bestellen, koffie drinken of heb je een vraag? Neem gerust contact op!

Ik wil een gastblog aanleveren

Created with Sketch.

Bienie Kookt draait om eten. Eten koken, eten delen, duurzaam omgaan met eten, gebrek aan eten, samen eten.. Heb jij een goed verhaal, bijzondere of grappige ervaring of een belangrijke boodschap? Schrijf dan een gastblog voor Bienie Kookt! Ik plaats je verhaal + een foto + eventueel een link naar je Instagram of website en deel dit ook in de Insta Stories van Bienie Kookt. 

Vul het contactformulier hieronder in en beschrijf kort waar je over wilt schrijven, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Ik wil geïnterviewd worden

Created with Sketch.

Bienie Kookt draait om eten in de breedste zin van het woord. Dus over eten koken maar ook over bijvoorbeeld duurzaam eten of juist over het niet hebben van voldoende eten. Heb jij een passie voor eten, verstand van eten, heb je een restaurant of heb je juist niet voldoende te eten? En wil je dat hier aandacht voor komt op Bienie Kookt? Ik plaats het interview + een foto + eventueel een link naar je Instagram of website en deel dit ook in de Insta Stories van Bienie Kookt. 

Vul het contactformulier hieronder in en geef aan over welk onderwerp jij iets te vertellen hebt, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Ik wil een recept of informatief artikel plaatsen

Created with Sketch.

Heb jij een lekker recept of verstand van bijvoorbeeld fermenteren of het verbouwen van je eigen moestuin en wil je dit recept of je kennis delen? Leuk! Ik plaats dit + een foto + eventueel een link naar je Instagram of website en deel dit ook in de Insta Stories van Bienie Kookt. 

Vul het contactformulier hieronder in en geef aan wat je wilt delen, ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Ik wil Samenwerken 

Created with Sketch.

Heb je een leuk idee voor een samenwerking met Bienie Kookt? Ik ben heel benieuwd, neem gerust contact met mij op via onderstaand contactformulier, ik reageer zo snel mogelijk!

Ik wil eten bestellen

Created with Sketch.

Klik hier om heerlijke, verpakkingsvrije maaltijden te bestellen. Voor elk verkocht hoofdgerecht doneren wij een maaltijd aan iemand die dit goed kan gebruiken.

Ik heb een andere vraag

Created with Sketch.

Ik beantwoord je vragen graag, neem gerust contact met mij op via onderstaand contactformulier, ik reageer zo snel mogelijk!

Contact met Bienie Kookt

Vul onderstaand contactformulier in of stuur een mail naar hoi@bieniekookt.nl. Ik reageer zo snel mogelijk!

Netherlands