Bienie Kookt verpakkingsvrij

Over Bienie Kookt

Bienie Kookt is ontstaan vanuit een passie voor lekker eten en koken, toenemende interesse in duurzaam eten én de frustratie dat niet iedereen in Nederland voldoende gezond, lekker en voedzaam te eten heeft.

Mijn naam is Sabine Otten. Ik kan er ontzettend van genieten om in de keuken te staan, kookboeken door te bladeren om inspiratie op te doen of om lekker uit eten te gaan. 
Eten is er wat mij betreft niet alleen om je lichaam te voorzien van de voedingsstoffen die het nodig heeft, maar ook om je op te warmen, troost te bieden of om iets te vieren. Maar... Niet iedereen in Nederland heeft de luxe om te eten wat en wanneer hij of zij dat wilt. Vanuit deze gedachte en mijn toenemende interesse in duurzaam eten is het platform én de gelijknamige maaltijdservice Bienie Kookt ontstaan.  

platform Bienie Kookt

Bienie Kookt is er voor iedereen die interesse heeft in, of verstand heeft van lekker eten, duurzaam eten en armoede aan tafel. Lezen, geïnspireerd worden én inspireren om te koken, verduurzamen en delen.


Lijkt het je leuk om zelf een keer gebruik te maken van het platform van Bienie Kookt?  Je kunt je opgeven voor een gastblog, interview of voor het plaatsen van een recept of informatief artikel. 

Verpakkingsvrij Eten bestellen & One for One


Bienie Kookt voor jou en bezorgt dit verpakkingsvrij. We maken gebruik van mooie glazen weckpotten en ovenschalen. Ziet er ook nog eens een stuk gezelliger uit op tafel, even opwarmen en het is net alsof je zelf gekookt hebt!

Elke zaterdag komt het menu van de komende week online met altijd minstens een voor- hoofd- en nagerecht. Je kunt dan tot en met zondag bestellen voor de komende week. Je kunt kiezen voor bezorging in het Paleiskwartier of Willemspoort in Den Bosch, of voor afhalen op onze afhaallocatie bij Circle-Fit in Den Bosch.

Woon je niet in omgeving Den Bosch maar wil je wel bestellen? Laat het me weten en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

En omdat niet iedereen in Nederland voldoende te eten heeft,  doneren wij in samenwerking met Quiet voor elke verkochte maaltijd direct een maaltijd aan iemand anders in Nederland, voor wie het om financiële redenen niet vanzelfsprekend is dat er elke avond een (lekkere, voedzame) maaltijd op tafel staat.